Werkpakt-werkgevers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Werkpakt

Max. Aarts heeft het Werkpakt keurmerk.

Wat is het Werkpakt keurmerk?

Voor werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap heeft de gemeente Enschede het Werkpakt keurmerk. Werkpakt-werkgevers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De gemeente verstrekt het Werkpakt keurmerk aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner. 

Als houder van het Werkpakt-keurmerk kunt u zich aantoonbaar onderscheiden als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer. Met het keurmerk kunt u uw sociale gezicht tonen en dat wordt, zowel nationaal als internationaal, in het zaken doen steeds belangrijker. Het keurmerk Werkpakt is ook aantrekkelijk indien u als bedrijf geïnteresseerd bent in opdrachten van de gemeente. Bij inkoop en aanbestedingen vanuit de gemeente Enschede hebben Werkpakt-ondernemers een streepje voor.

Lees hier meer over het Werkpakt keurmerk.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten