Max Aarts Enschede Stage Mediavormgeving / Grafisch ontwerp

Vacature Stage Mediavormgeving / Grafisch ontwerp

We zoeken een enthousiaste stagiair (m/v) die zijn of haar eigen talenten verder wil ontwikkelen, maar ook een kijkje in de keuken wil nemen van een creatief bedrijf.

Stage Mediavormgeving / Grafisch ontwerp

Functie omschrijving

We zoeken een enthousiaste stagiair (m/v) die zijn of haar eigen talenten verder wil ontwikkelen, maar ook een kijkje in de keuken wil nemen van een creatief bedrijf. Je gaat de marketingafdeling grafisch ondersteunen door het maken van flyers, posters en andere huisstijl dragers. Tevens ga je ondersteunen bij het beheren van content van de websites van alle bedrijven uit de Optimum Group.

We beschikken ook over een dtp-studio waar wij met een enthousiast team artwork voorbereiden voor druk en ontwerpvoorstellen maken voor onze klanten. Hierbij kunnen we altijd goede creatieve mensen gebruiken!

Wij vragen

  • MBO student
  • Energiek en ambitieus
  • Actieve en zelfstandige werkhouding
  • Gepassioneerd vormgever
  • Overweg kunnen met Photoshop, Illustrator en Indesign.

Wij Bieden

· Een stageplek bij de grootste en snelst groeiende groep bedrijven in de Benelux in de wereld van etiketten en flexibele verpakkingen

· Variërende opdrachten

· Top werksfeer met leuke collega’s

· De kans om te leren en jezelf te ontwikkelen

· Stagevergoeding per maand: n.o.t.k.

Bedrijfsprofiel

OPTIMUM GROUP™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk. De groep bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitale druk van zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, plakband, foliën, shrink sleeves en diverse flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan. De member companies van de Optimum Group™ zijn in staat hun huidige klantenbestand nog beter te bedienen. Voordelen voor bestaande en nieuwe klanten zijn o.a. een breder productaanbod, betere service door een gecombineerde verkooporganisatie en toegenomen flexibiliteit door de diverse productielocaties in Nederland. Optimum Group™ is een sterke top 3 speler in de Benelux markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

De member companies zijn gevestigd in Enschede, Alkmaar, Breda, Tilburg en Wellen en Lummen in België.

De standplaats voor deze stage is Enschede.

Interesse om deel te gaan uitmaken van het team? Stuur je motivatie met CV via e-mail naar dk@maxaarts.nl

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten