Max. Aarts is onderdeel van de Optimum Group™ . Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroup.nl

Werken bij

Binnen Max. Aarts bieden wij verschillende functies aan waarin een informele werksfeer en persoonlijke ontwikkeling voorop staan in een groeiend bedrijf. Voor meer informatie, raadpleeg onderstaande vacatures.

Vacatures

  Max. Aarts is onderdeel van de Optimum Group™ . Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroup.nl

  Optimum Group™ is een veelzijdige groep van drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo en digitaal drukwerk en bedient vooral afnemers in food, Retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

  Optimum Group™ bestaat uit 7 bedrijven; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, EPB en ASQ (België) en Optimum Group Printing LLC gevestigd in De Verenigde Staten. Door de bundeling van krachten ontstaat een unieke combinatie van expertise in UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk voor zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, plakband, foliën en flexibele verpakkingen.

  Optimum Group is een sterke top 3 speler in de Nederlandse markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen met een omvang van bijna € 75 miljoen omzet, 325 medewerkers en een up-to-date machinepark met onder meer 19 UV Flexo drukpersen en 7 digitale machines.

  Erkend leerbedrijf

  Speciaal drukkerij Max. Aarts B.V. is al sinds 2007 een erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf staan we garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen. Deze erkenning is conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Wij zijn aangesloten bij de landelijke organisatie Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

  Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

  De volgende opleidingsmogelijkheden bieden wij bij Speciaal drukkerij Max. Aarts B.V.

  • Medewerker marketing en communicatie
  • Commercieel medewerker
  • Media vormgever
  • Logistiek medewerker

  Klik hier voor het SBB erkenningsbewijs

  Neem contact met ons op
  Neem contact met ons op
  Direct contact Meer weten