Max. Aarts is onderdeel van de Optimum Group™ . Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroup.nl

Werken bij

Binnen Max. Aarts bieden wij verschillende functies aan waarin een informele werksfeer en persoonlijke ontwikkeling voorop staan in een groeiend bedrijf. Voor meer informatie, raadpleeg onderstaande vacatures.

Vacatures:

   Max. Aarts is onderdeel van de Optimum Group™ . Voor vacatures bij ons of bij één van de andere member companies kunt u kijken op www.optimumgroupcareers.nl/

   UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

   Optimum Group™ is een internationale groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. Met trots stellen wij onszelf aan u voor.

   OPTIMUM GROUP™ 

   Profiteer van een bundeling van kracht en expertise. De drukkerijen van Optimum Group zijn gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk voor afnemers in Food, Retail, Cosmetica, Pharma, Home en Personal Care, Logistiek en de Chemische industrie. De member companies van Optimum Group bundelen hun krachten voor een voorbeeldfunctie op het gebied van duurzaamheid.

   Optimum Group vindt en ontwikkelt dagelijks duurzame oplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën. Met onze expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

   Met onze producten leveren we een constante bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakkings- en etiketoplossingen. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vind je altijd een oplossing die past bij jouw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst.

   Optimum Group™ is marktleider in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

   Erkend leerbedrijf

   Speciaal drukkerij Max. Aarts B.V. is al sinds 2007 een erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf staan we garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen. Deze erkenning is conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Wij zijn aangesloten bij de landelijke organisatie Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

   Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

   De volgende opleidingsmogelijkheden bieden wij bij Speciaal drukkerij Max. Aarts B.V.

   • Medewerker marketing en communicatie
   • Commercieel medewerker
   • Media vormgever
   • Logistiek medewerker

   Klik hier voor het SBB erkenningsbewijs

   Neem contact met ons op
   Neem contact met ons op
   Direct contact Meer weten