Max. Aarts is voorloper als het gaat om voorraadhoudend produceren. Deze manier van produceren levert u veel voordeel op.

Thinking about printing

Wij zijn meer dan alleen uw leverancier voor banderollen en etiketten.

Wij denken mee

Wij zijn in staat om mee te denken met uw opslag en distributie vraagstukken. Met onze grootste klanten werken wij al jaren samen op het gebied van opslag. Max. Aarts is voorloper als het gaat om voorraadhoudend te produceren. Deze manier van produceren levert u veel voordeel op. Wij kunnen, in overleg, een paar keer per jaar produceren, waardoor u altijd een goede prijs krijgt. Wij beheren uw voorraad in de condities die nodig zijn en u hoeft geen capaciteit van het magazijn in te leveren. De voorraad die u nodig heeft, op welk moment dan ook, wordt op afroep door ons geleverd. Door het delen van voorraadhoogtes, productieplanningen en uw forecast ontstaat er een samenwerking die zijn vruchten afwerpt. Voor ons en vooral voor u. 

Wij zijn de specialist in verpakkingsoplossingen, maar wij doen meer dan dat alleen. U kunt ook bij ons terecht voor artikelen zoals omsnoeringsband, paktouw en lege cans. Max. Aarts levert een totaal oplossing, dus wij helpen u op elke manier mogelijk. Onze Sales Support staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Ontwerp en Pre-press 

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u.

Opslag Max. Aarts
Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten