Gegommeerd papier

Gegommeerd papier

Wij produceren gegommeerd papieren plakband op rol voor uiteenlopende toepassingen.

Gegommeerd papier

Het gegommeerd papier kan worden bedrukt t/m 7 kleuren op verschillende soorten papier. MC papier en kraft papier zijn de meest voorkomende, maar denk ook aan biologisch afbreekbaar papier. U kent het wel, het papier wat om de vuilniszakken zit en de rol bij elkaar houdt. Dit is een goed voorbeeld van gegommeerd papieren plakband.

Waarom gegommeerd papier? 

Zowel prijstechnisch als uit oogpunt van milieu is gegommeerd papieren plakband een zeer verantwoord product. Gegommeerd papieren plakband is, indien voorzien van een perforatie, inzetbaar als etiket zonder drager en als sluitzegel op karton. Voor speciale toepassingen wordt versterkt plakband inzet wat ook bedrukt kan worden.

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor jou. 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen