Bedrukt tape kan bestaan uit zelfklevend papier of versterkt papier. Alles soorten tape kunnen worden bedrukt tot 3 kleuren en uitgevoerd worden als hand- of machinerollen.

Bedrukt tape

Zelfklevend bedrukt verpakkingstape kan worden gebruikt als sluiting van een doos, maar ook als omsnoeringsmateriaal.

Bedrukt tape

Tape is een aanduiding voor zelfklevend materiaal dat na het afwikkelen van de rol een zelfklevende lijmlaag heeft. Dit zelfklevende tape kan van stof, papier, kunststof of aluminium zijn. Het is ook mogelijk om zelfklevend papier of versterkt tape te bedrukken. Het materiaal is in vele uitvoeringen en voor verschillende toepassingen geschikt. De bedrukte tape is technisch bruikbaar in de meest uiteenlopende industriële toepassingen zoals automotive, elektronica, bouw en promoties. Zelfs voor medische toepassingen.

Waarom bedrukt tape? 

Door bedrukt tape te gebruiken geeft u uw product op een relatief goedkope manier een mooie uitstraling en is het tevens een uitstekende manier om de bekendheid van uw bedrijfsnaam te vergroten. Alles soorten tape kunnen worden bedrukt tot 3 kleuren en uitgevoerd worden als hand- of machinerollen. Een standaard maat voor bedrukt tape is 50mm x 66mm, wij bedrukken tape in de maten van 12mm tot 150mm breed!

Technische specificaties
Materiaal
- Polypropyleen tape met hotmelt lijm
- Polypropyleen tape acryllijm
- Papiertape met rubberlijm
- Gelamineerd bedrukt tape
- PVC tape met rubberkleeflaag

Formaat
- 50 mm x 66 mm
(*12 mm tot 150 mm breed)
- Geleverd op rol

Belijming
- Permanent

Productiemogelijkheden
- Flexo UV
- Bedrukking t/m 3 kleuren

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor jou. 

Klik hier voor de aanleverspecificaties 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen