ETFA-BENELUX FLEXO AWARDS

Winnaar EFTA-BENELUX Flexo Awards

Speciaal drukkerij Max. Aarts heeft 3 awards in ontvangst mogen nemen tijdens de EFTA-BENELUX Flexo Awards

Donderdag 11 november 2021

Op woensdagavond 10 november 2021 werden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de vierde keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. In 16 verschillende categorieën dongen flexodrukkers uit België en Nederland mee naar deze begerenswaardige awards.

Speciaal drukkerij Max. Aarts heeft tijdens deze avond 3 awards in ontvangst mogen nemen. Deze prijzen zijn gewonnen in de categorie “Flexoprint op papier - smal” en “Flexoprint op folie – gelamineerd”.  3 prestigieuze prijzen waar wij bijzonder trots op zijn!

Het was de vierde editie van de EFTA-Benelux FLEXO AWARD. Deze award is een bekroning voor de bijzondere producties die in Enschede gemaakt worden door een professioneel en zeer enthousiast team.

EFTA-Benelux
EFTA-Benelux (de Europese Flexographic Technical Association) is de beroepsvereniging voor bedrijven - en hun toeleveranciers - binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.

EFTA-Benelux organiseert deze award competitie om flexo op een voetstuk zetten en de industrie richting eindgebruikers beter te positioneren. Door te laten zien waartoe de flexografische industrie in staat is worden de toepassingsmogelijkheden en kwaliteiten van flexo nog eens belicht. Met deze onderscheidingen dingt Max. Aarts automatisch 2 keer mee naar de Diamonds Flexo Award.