Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023
Member company Optimum Group, Speciaal Drukkerij Max. Aarts opnieuw in de prijzen gevallen tijdens EFTA-Benelux Flexo Awards 2019!

NIEUWS: Member company Optimum Group, Speciaal Drukkerij Max. Aarts opnieuw in de prijzen gevallen tijdens EFTA-Benelux Flexo Awards 2019!

Max. Aarts wint maar liefst 5 EFTA-Benelux awards.

Vrijdag 8 november 2019

Op donderdagavond 7 november 2019 werden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de derde keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. In 14 verschillende categorieën dongen flexodrukkers uit België en Nederland mee naar deze begerenswaardige awards.

Max. Aarts heeft tijdens deze avond 5 awards in ontvangst mogen nemen. Deze prijzen gewonnen in de categorie “Flexoprint op papier - smal” en “Flexoprint op papier - labels”.  5 prestigieuze prijzen waar wij bijzonder trots op zijn!

EFTA-Benelux Flexo Award 2019

Het was de derde editie van de EFTA-Benelux FLEXO AWARD. Deze award is een bekroning voor de bijzondere producties die in Enschede gemaakt worden door een professioneel en zeer enthousiast team.

EFTA-Benelux
EFTA-Benelux (de Europese Flexographic Technical Association) is de beroepsvereniging voor bedrijven - en hun toeleveranciers - binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.

EFTA-Benelux organiseert deze award competitie om flexo op een voetstuk zetten en de industrie richting eindgebruikers beter te positioneren. Door te laten zien waartoe de flexografische industrie in staat is worden de toepassingsmogelijkheden en kwaliteiten van flexo nog eens belicht.

Met deze onderscheidingen dingt Max. Aarts automatisch 2 keer mee naar de Diamonds Flexo Award, die de FTA Europe op 18 juni 2020 zal uitreiken tijdens Drupa in Düsseldorf.