Speciaal Drukkerij Max. Aarts heeft wederom de officiële BRC/IOP certificering behaald, met de hoogst haalbare (Graad AA) ranking. Met trots wil member company Max. Aarts dit met u delen.

Max. Aarts behaalt opnieuw de hoogst haalbare (graad AA) BRC-IOP-certificering in de verpakkingscategorie ‘High Hygiëne’.

Speciaal Drukkerij Max. Aarts heeft wederom de officiële BRC/IOP certificering behaald, met de hoogst haalbare (Graad AA) ranking.

Speciaal Drukkerij Max. Aarts heeft wederom de officiële BRC/IOP certificering behaald, met de hoogst haalbare (Graad AA) ranking. 

De jaarlijkse audit door DNV GL omvat het British Retail Consortium (BRC) Global Standard voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen, ISO 9001 en hygiëne normen. Max. Aarts is zeer kritisch in onze self-assessments en streeft voortdurend naar verbetering van al haar kwaliteitsstandaarden.

Dat onze focus op kwaliteit zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit het feit dat Max. Aarts de hoogst mogelijke beoordeling (Graad AA) heeft ontvangen in de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials in de verpakkingscategorie: High Hygiëne op het gebied van: "Flexographic printing UV of paper and foils (BOPP, OPET, LDPE, HDPE, and OPP), multi-layer material, bio-materials foils and labels. Outsourced digital printing".

Deze prestatie versterkt Max. Aarts zijn toewijding aan veiligheid, kwaliteit, het leveren van toegevoegde waarde en de tevredenheid van de klanten van Max. Aarts.


BRC VOEDSELVEILIGHEID

Verpakkingsmateriaal voor voeding werd opgenomen in de normering voor de voedingsindustrie vanuit het besef dat verpakking en voeding integraal deel uitmaken van één productieketen. Mogelijke bacteriën of schadelijke stoffen op of in verpakkingen kunnen voedingswaren besmetten. Bijgevolg dient verpakkingsmateriaal aan dezelfde eisen te voldoen als de producten die erin verpakt worden.

BRC Global Standards is een vooraanstaand certificatieprogramma dat wordt gebruikt door meer dan 23.000 bedrijven in 123 landen.Hiermee wordt de standaardisatie inzake kwaliteit, veiligheid en andere criteria gegarandeerd en de eindgebruiker beschermd.

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De norm richt zich onder andere op het voldoen aan klanteisen, risicobeheersing, structureel verbeteren en voldoende rekening houden met wet- en regelgeving.