Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023
Werkpakt-werkgevers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO en Werkpakt

Max. Aarts is al sinds jaar en dag bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft ook het Werkpakt keurmerk.

MVO

Max. Aarts is al sinds jaar en dag bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft ook actief meegewerkt aan verantwoord bosbeheer door uitsluitend gebruik te maken van leveranciers die FSC®-gecertificeerd zijn. Nu is Max. Aarts ook zelf FSC-gecertificeerd (FSC®-C137969). FSC (Forest Stewardship Council® of Raad voor Goed Bosbeheer) is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. Zij stellen wereldwijde standaarden voor bosbeheer op met daaraan gekoppeld een keurmerk. Het FSC-keurmerk geeft aan dat er grondstoffen worden gebruikt die uit verantwoorde bossen komen.

Werkpakt Samen sterk in duurzaam werk 

Werkpakt is het keurmerk van de gemeente Enschede voor bedrijven die zich onderscheiden door sociaal ondernemerschap. Speciaal drukkerij Max. Aarts is, sinds 2014 onderscheiden met dit keurmerk omdat zij zich onderscheiden door sociaal ondernemerschap. Speciaal drukkerij Max. Aarts onderneemt maatschappelijk verantwoord en is actief betrokken bij de het vinden van een oplossing voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat is het Werkpakt keurmerk?

Voor werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap heeft de gemeente Enschede het Werkpakt keurmerk. Werkpakt-werkgevers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De gemeente verstrekt het Werkpakt keurmerk aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner. 

Als houder van het Werkpakt-keurmerk kunt u zich aantoonbaar onderscheiden als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer. Met het keurmerk kunt u uw sociale gezicht tonen en dat wordt, zowel nationaal als internationaal, in het zaken doen steeds belangrijker. Het keurmerk Werkpakt is ook aantrekkelijk indien u als bedrijf geïnteresseerd bent in opdrachten van de gemeente. Bij inkoop en aanbestedingen vanuit de gemeente Enschede hebben Werkpakt-ondernemers een streepje voor.

Lees hier meer over het Werkpakt keurmerk.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten