Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023
Leverbetrouwbaarheid Speciaal drukkerij Max. Aarts nog verder opgeschaald.

Leverbetrouwbaarheid Speciaal drukkerij Max. Aarts nog verder opgeschaald.

COVID-19 heeft wereldwijd veel impact. In deze omstandigheden zetten wij in op het versterken van leverbetrouwbaarheid die juist nu extra belangrijk is voor producten en leveranciers.

COVID-19 - het Coronavirus - heeft wereldwijd het maatschappelijk verkeer ontregeld en heeft hierdoor ook gevolgen voor de productie en dienstverlening van vele bedrijven. In deze bijzondere omstandigheden zet Speciaal drukkerij Max. Aarts in op het versterken van haar leverbetrouwbaarheid die juist nu extra belangrijk is voor producenten en leveranciers (van vitale sectoren).

Speciaal drukkerij Max. Aarts en Optimum Group: samen sterk

We zijn marktleider op het gebied van banderollen en specials. We leveren internationaal, vooral aan afnemers in de food, retail en industrie. Speciaal Drukkerij Max. Aarts combineert een grote hoeveelheid aan productiemogelijkheden met een brede ervaring in de UV Flexo rotatiedruk. Van prepress tot eindproduct: alle werkzaamheden gebeuren in eigen fabriek. We zijn uw vertrouwde partner voor flexibel maatwerk zoals banderollen, zelfklevende etiketten, aanlijm etiketten, meerlaagse etiketten, securityzegels, gegommeerd plakband, foliën en flexibele verpakkingen.

Speciaal drukkerij Max. Aarts voldoet daarom aan alle belangrijke normen in de branche. Zo zijn we BRC AA High Hygiene en FSC gecertificeerd. Ook is onze drukkerij SEDEX-member.

Speciaal drukkerij Max. Aarts is bovendien onderdeel van Optimum Group, marktleider in de Benelux. Optimum Group ontwikkelt samen met alle members duurzame verpakkingsoplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën.

Met onze gezamenlijke expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk blijven bedienen.

Speciaal drukkerij Max. Aarts levert

Speciaal drukkerij Max. Aarts heeft een zeer hoge leverbetrouwbaarheid. Dankzij Optimum Group kan deze nog verder versterkt worden. Optimum Group heeft veertien productielocaties en meer dan 1000 medewerkers alle capaciteit in huis om haar klanten op tijd en in de gebruikelijke kwaliteit te blijven leveren. Wij doen er alles aan om de continuïteit van levering op dit moment te garanderen. Daarnaast kan de Optimum Group door haar bedrijfscontinuïteitsplan de leverbetrouwbaarheid nog verder maximaliseren en risico’s beperken.

Wij hebben o.a. de volgende maatregelen genomen:

  • Wij hebben reeds extra voorraden van onze standaard grondstoffen en basismaterialen opgebouwd en blijven die voorlopig ook nog verder opbouwen.
  • Wij hebben onze supply chain volledig in kaart en hebben dagelijks contact met onze leveranciers om zicht te houden op voorraden en levertijden.

Optimum Group duurzame oplossingen

Met onze producten leveren we een constante bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakking- en etiketoplossingen. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vind je altijd een oplossing die past bij jouw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst. Optimum Group is marktleider in de Benelux op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten