Special Band®

Special Band®

De Special Band® is een hoogwaardige, multifunctionele zelfklevende band.

Special Band®

Dit scheelt niet alleen in gewicht, maar is ook nog eens duurzaam. Naast deze voordelen is de Special Band® geschikt om speciale acties of informatie over het product te delen. De Special Band® is linerless en komt direct zelfklevend van de rol af. Dit betekent dat er geen restafval is. Dankzij de speciaal ontworpen foodgrade belijming en voedselveilige inkt, is er geen sprake van migratie met het product. De Special Band® is food-compliant wat deze band uitermate geschikt maakt voor AGF-producten in verband met het directe contact tussen band en product. Natuurlijk is de Special Band® ook toe te passen in de non-food om dezelfde hoogwaardige product uitstraling te creëren .   

Waarom de Special Band®? 

Door gebruik te maken te maken van de innovatieve combinatie van verschillende substraten, komt de Special Band® eenvoudig van de rol af, maar blijft perfect zitten op het product. Omdat het bedrukte materiaal verlijmd op elkaar zit, zorgen deze substraten er ook voor dat de bedrukking niet beschadigd raakt bij het afrollen. Deze manier van produceren heeft diverse duurzaamheidsvoordelen, zoals materiaalbesparing tot wel 50% meer band per rol en geen afval. De Special Band® is mede speciaal, omdat het direct op het product te gebruiken is in de AGF-sector. De Special Band bestaat namelijk uit Food Grade substraten. Zo kan deze band de veelvoorkomende bestaande verpakking in de AGF-sector, gesealde of in plastic zak verpakte groeten of fruit, gaan vervangen. Als u de Special Band® vergelijkt met traditionele verpakkingen, is het mogelijk om 75% te besparen op verpakkingsbelastingen. Dit is dus een milieubesparende oplossing. De Special Band® is gemaakt van een kunststof materiaal in wit of transparant. De Special band® wordt ten alle tijden geleverd op rol en de inkt is low migration en milieuvriendelijk.

Ontwerp en Pre-press 

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u. 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen