Meerlaagse etiketten

Meerlaagse etiketten

Wij produceren meerlaags etiketten zoals duo labels en triolabels sandwich etiketten (Peel & Reseal, Coupon). Een goed voorbeeld van een meerlaags etiket is het sandwichetiket.

Meerlaags etiket

Een sandwichetiket is een constructie voor twee labels met hetzelfde formaat op elkaar. Zowel het onderste als het bovenste etiket kan worden bedrukt. Feitelijk profiteert u van 3 bedrukkingszijdes; de basis, de binnenzijde en de voorzijde. Sandwichetiketten woorden vooral ingezet voor promotionele doeleinden. 

Waarom een meerlaags etiket? 

Meerlaags etiketten bieden de perfecte oplossing wanneer de oppervlakte van een traditioneel zelfklevend etiket niet voldoende is om alle informatie over het product te communiceren. Op de extra lagen van het etiket bedrukken wij de gewenste informatie zoals marketinginformatie, productinformatie of bijvoorbeeld informatie in meerdere talen. Het sandwichetiket produceren wij in vele varianten. De Peel & Reseal is de meestvoorkomende variant, omdat het een groot voordeel is dat het etiket hersluitbaar is door een speciale constructie. De ‘coupon’ is namelijk een niet hersluitbaar etiket waarbij de bovenlaag los gehaald kan worden door middel van een perforatie of een ‘dry-peel’ lijm. Een ander voorbeeld is een Piggyback etiket. Bij dit etiket kun je een deel van het etiket verwijderen en weer ergens anders opplakken. Super handig voor bijvoorbeeld spaarpunt constructies. Meerlaags etiketten kunnen geproduceerd worden op elk gewenst materiaal zoals papier en kunststof. Wij produceren ze in elk gewenst formaat, geleverd op rol, gesneden en gestapeld. Er zijn verschillende belijming en imprint mogelijkheden.

Een specialiteit van Max. Aarts is het maken van een label on label. Op zich is een label on label niet direct speciaal, maar wij kunnen een klein etiket op een groter etiket plaatsen, waardoor het etiket makkelijker te openen is en het grote etiket in elke vorm gemaakt kan worden.

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u. 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen