Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023
Duurzame etiketten van Max. Aarts zijn milieuvriendelijk in alle opzichten.

Duurzame etiketten

Flinterdun, maar sterk. Dring jouw verpakkingsmateriaal terug met onze duurzame etiketten. Profiteer van minder rolwissels voor kostenbesparing.

Duurzame etiketten: beter milieu, minder kosten

Dunnere basismaterialen kenmerken onze duurzame etiketten. Stap zelf over en profiteer van meer etiketten op een rol, minder rolwissels en een kwart(-25%!) minder afval.

Duurzame etiketten drukken transport- en opslagkosten

Duurzame etiketten hebben minder opslagruimte nodig en ook de transportkosten zijn aanzienlijk lager. Tel daar nog eens bij op dat we voorraadhoudend produceren met onze unieke supply chainmethode. We drukken jouw jaarbehoefte in twee keer en verzorgen de opslag. Dat is kostenefficiënter. U bent op alle fronten goed bezig voor onze planeet en uw eigen portemonnee.

Certificeringen

  • BRC Packaging
  • ESKO HD Flexo
  • FSC
  • Sedex

Van ontwerp naar onthulling

Jouw nieuwe product heeft een introductie nodig die iedereen in de supermarkt overtuigt. Max. Aarts denkt op alle fronten met je mee. Over ontwerp, materiaalkeuze, hoe het past in jullie productieproces en aan welke voorwaarden de etiketten moeten voldoen. Zo adviseren we je hoe je onze duurzame etiketten effectief inzet op bijvoorbeeld producten in de koeling of diepvries. Benieuwd naar onze aanleverspecificaties?

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen