Dit duurzame etiket staat voor etiketten van ‘dunnere’ basismaterialen, die efficiënter, productiever, meer kostenbesparend en duurzamer zijn dan de etiketten van conventionele materialen.

Duurzame etiketten

Door flinterdunne, maar sterke etiketten te verwerken, zonder afbreuk te doen aan de performance.

Duurzaam etiket

Door flinterdunne, maar sterke etiketten te verwerken, zonder afbreuk te doen aan de performance, gebruik je veel minder verpakkingsmateriaal dan etiketten van conventionele materialen. Dit is energiezuiniger. Door meer etiketten per rol te hebben, zijn er minder rolwissels en is er dus minder downtime. De duurzame producten voldoen aan alle technische eisen die uw sector stelt en omvat producten voor de grotere sectoren zoals Food, Retail en Logistiek.

Waarom een duurzaam etiket? 

Dit duurzame etiket staat voor etiketten van ‘dunnere’ basismaterialen, die efficiënter, productiever, meer kostenbesparend en duurzamer zijn dan de etiketten van conventionele materialen. In cijfers betekent dit dat er 16% meer etiketten op een rol gaan, er 13% minder rol wissels in de productielocatie nodig zijn en dat er 25% minder afval is. Tel hierbij de besparing aan opslag en transport op en u bent voordelig bezig voor uw bedrijf en het milieu. 

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u. 

Klik hier voor de aanleverspecificaties 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen