Wij verwerken alle voorkomende security materialen zoals holografische folie, ultra destructable, gelamineerde folie met lijmsecurity teksten, maar ook klantspecifieke materialen.

Bedrukte etiketten

Wij produceren zelfklevende etiketten t/m 10-kleuren op rol in elke gewenste hoeveelheid, kwaliteit, vorm en afmeting.

Bedrukt etiket

Wij produceren zelfklevende bedrukte etiketten op rol in elke gewenste hoeveelheid, kwaliteit, vorm en afmeting. Van papier tot kunststof, voor uiteenlopende toepassingen. Afhankelijk van de toepassing voorzien van de juiste belijming. Tevens gesneden en gestapeld leverbaar.

Productiemogelijkheden
- Bedrukking t/m 10 kleuren in één run
- Lamineren met of zonder tussendruk
- Bedrukking in de lijm
- Meerlaags met en zonder tussenstansen
- Bedrukking van het dragerpapier
- Gedetailleerde fantasiestansingen
- Meerlaags etiketten
- Zig-zag gevouwen pinfeed etiketten
- Vellen drukken en stansen
- A4 vellen

Zelfklevende bedrukte security etiketten en sluitzegels

Wij verwerken alle voorkomende security materialen zoals holografische folie, ultra destructable, gelamineerde folie met lijmsecurity teksten. Naast de op de markt verkrijgbare security materialen stellen wij ook zelf klantspecifieke materialen samen. Tevens hebben wij in samenspraak met diverse klanten sluitzegels ontwikkeld om een verpakking meermaals te openen en te sluiten.

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u. 

Klik hier voor de aanleverspecificaties 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen