Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023
Bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten

Geef jouw verpakking een eenvoudige boost met een bedrukt etiket. Profiteer van de expertise in onze studio en laat jouw etiketten bedrukken bij Max. Aarts.

Etiketten bedrukken met eigen ontwerp

Betaalbare maatoplossingen

Profiteer van onze maatoplossingen op het gebied van etiketten bedrukken. We leveren op rol, maar ook gesneden en gestapeld. Promoot aanbiedingen en geef ze een prominente plek. Jouw verpakking valt extra op met onze bedrukte etiketten.

Sluitzegels en andere security

Gebruik bedrukte etiketten om jouw producten beter af te sluiten. Alle materialen hebben wij in huis om de beste oplossing te bieden. Zo sluit je jouw product met de beste securitymaterialen of een combinatie ervan:

 • Holografische folie
 • Ultra destructables
 • Gelamineerde folie met lijmsecurity teksten
 • Maatoplossingen

Laat etiketten bedrukken en heb ze altijd op voorraad

Onze unieke manier van voorraadhoudend produceren houdt in dat wij snel kunnen schakelen en jouw voorraad bijhouden. Dat betekent een interessante prijs met de garantie dat jij niet zonder jouw geliefde aanbiedings- of sluitetiketten komt te zitten.

Productiemogelijkheden

 • Bedrukking t/m 10 kleuren in één run
 • Lamineren met of zonder tussendruk
 • Bedrukking in de lijm
 • Meerlaags met en zonder tussenstansen
 • Bedrukking van het dragerpapier
 • Gedetailleerde fantasiestansingen
 • Meerlaags etiketten
 • Zig-zag gevouwen pinfeed etiketten
 • Vellen drukken en stansen
 • A4-vellen

Max. Aarts ontzorgd.

Geef al het werk rondom het bedrukken van etiketten uit handen. Besteed het ontwerp uit aan onze specialisten in onze ontwerpstudio en laat ons je adviseren over het verdere productieproces. Wij zorgen ervoor dat het bedrukken van etiketten op een efficiënte, voedselveilige en milieuvriendelijke manier gebeurd.

Aanleverspecificaties

Bekijk hier onze aanleverspecificaties.

Bedrukte Etiketten Max. Aarts

Bedrukte etiketten onmisbaar

Bedrukte etiketten zijn een veelgebruikt en onmisbaar hulpmiddel in talloze industrieën en sectoren. Ze worden gebruikt om producten te identificeren, te labelen en te classificeren, en zijn een essentieel onderdeel van het productie- en logistieke proces.

Er zijn veel verschillende soorten bedrukte etiketten beschikbaar, afhankelijk van het doel waarvoor ze worden gebruikt. Sommige etiketten zijn gemaakt van papier en zijn bedoeld voor tijdelijk gebruik, terwijl andere etiketten zijn gemaakt van duurzamere materialen zoals plastic of vinyl en zijn ontworpen om langere tijd mee te gaan. Er zijn ook etiketten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in extreme omstandigheden, zoals bijvoorbeeld etiketten die bestand zijn tegen extreme temperaturen of vochtigheid.

Bedrukte etiketten kunnen worden gepersonaliseerd met allerlei soorten informatie, afhankelijk van het doel waarvoor ze worden gebruikt. Zo kunnen etiketten worden bedrukt met productinformatie, zoals bijvoorbeeld het merk, het type product, de houdbaarheidsdatum en de eventuele waarschuwingen die van toepassing zijn. Etiketten kunnen ook worden bedrukt met barcodes, zodat ze kunnen worden gescand en gebruikt in het logistieke proces.

Bedrukte etiketten worden veel gebruikt in de voedselindustrie, om producten te identificeren en te labelen met informatie zoals de houdbaarheidsdatum en de ingredientenlijst. Ze worden ook veel gebruikt in de chemische en farmaceutische industrie, om producten te identificeren en te labelen met waarschuwingen en gebruiksinstructies.

Er zijn veel bedrijven die bedrukte etiketten aanbieden, en het is belangrijk om een leverancier te kiezen die betrouwbaar is en van hoge kwaliteit. Het is ook belangrijk om te kijken naar de verschillende opties die beschikbaar zijn, zoals de beschikbare materialen, de afdrukmethoden en de beschikbare afmetingen.

Bedrukte etiketten zijn een onmisbaar hulpmiddel voor het identificeren, labelen en classificeren van producten. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met allerlei soorten informatie en zijn beschikbaar in verschillende materialen en afmetingen. Kies met Max. Aarts een betrouwbare leverancier voor hoogwaardige bedrukte etiketten die aan uw behoeften voldoen.

Neem contact  met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen