Aanlijm etiketten hebben een traditioneel uiterlijk en zijn goed zichtbaar in het schap. Ze zijn flexibel en vocht absorberend waardoor het etiket goed blijft zitten.

Aanlijm etiketten

Een aanlijm etiket is het klassieke etiket dat nog steeds veel wordt gebruikt. Wij produceren aanlijm etiketten voor uiteenlopende toepassingen, zoals voor flessen, potten en plastic houders.

Aanlijm etiket

Aanlijm etiketten worden niet gecoat, totdat ze  worden aangebracht. Gedrukt papier voor substraten wordt, voor het aanbrengen, gecoat met natte lijm op de etiketlijn op de productielocatie. Deze etiketten kunnen ook worden geproduceerd op speciale substraten zoals gemetalliseerd papier of transparant PP. Aanlijm etiketten kunnen worden gelamineerd, gestempeld met koud folie en ze kunnen worden gestanst in elke vorm. Wij leveren de aanlijm etiketten gestapeld in de door u aangegeven gewenste hoeveelheid.  

Waarom een aanlijm etiket? 

Aanlijm etiketten hebben een traditioneel uiterlijk en zijn goed zichtbaar in het schap. Ze zijn flexibel en vocht absorberend waardoor het etiket goed blijft zitten. De trekkracht zorgt voor minimaal opkrullen, scheuren, verslapping en vouwen. Ze hebben lage productiekosten dankzij vermindering van 30% tot 50% in lijmverbruik en etiketafval. Aanlijm etiketten zijn in elke vorm te snijden en zijn antistatisch zodat ze gemakkelijk van de stapel af komen.

Technische specificaties
Materiaal
Op elk gewenst materiaal zoals:
- Ongestreken papier
- Gestreken papier 
- Thermisch papier
- Vellum papier
- Gemetaliseerd papier
- Specials 
- Suikerriet papier
- PE
- PP:

  • Transparant
  • Ultra clear
  • Wit
  • No label look

-PET

Formaat
In elk gewenst formaat, geleverd gesneden en gestapeld.

Productiemogelijkheden
- Flexo UV & Digitale druk
- Bedrukking t/m 10 kleuren in een run
- Reverse printing
- Bedrukking in de lijm
- Bedrukking van het dragerpapier
- Cold foil
- Hot foil printing
- Milieuvriendelijke inkt
- Low migration inkt

Belijming
- Permanent
- Non- permanent
- Verwijderbaar of omkeerbaar
- Semi permanent
- Extra permanent
- Vriezer bestendig

Imprint mogelijkheden
- Direct Thermal
- Thermal Transfer
- Laser
- Lint
- Inktjet

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u. 

Klik hier voor de aanleverspecificaties 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen