Erkend leerbedrijf

Speciaal drukkerij Max. Aarts B.V. is al sinds 2007 een erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf staan we garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen.

Erkend leerbedrijf

Speciaal drukkerij Max. Aarts B.V. is al sinds 2007 een erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf staan we garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen. Deze erkenning is conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Wij zijn aangesloten bij de landelijke organisatie Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

De volgende opleidingsmogelijkheden bieden wij bij Speciaal drukkerij Max. Aarts B.V.

  • Medewerker marketing en communicatie
  • Commercieel medewerker
  • Media vormgever
  • Logistiek medewerker

Klik hier voor het SBB erkenningsbewijs

Marketing  Afdeling
Marketing Afdeling
Direct contact Meer weten