Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023

Volledig recyclebare verpakkingsoplossingen

Max. Aarts levert 100% recyclebare verpakkingsoplossingen voor de groente- en fruitverpakkingen van Starpack, het verpakkingsbedrijf van Group A. De Witte.

Max. Aarts levert 100% recyclebare verpakkingsoplossingen voor de groente- en fruitverpakkingen van Starpack, het verpakkingsbedrijf van Group A. De Witte

  • Group A. De Witte

  Group A. De Witte is een internationale groothandelsorganisatie in groenten, fruit en exoten die in de voorbije jaren is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Europese fruitmarkt.

  • Verpakkingsvraagstuk

  Duurzaamheid was de leidraad voor fruitgroothandel Group A. De Witte. Om in te spelen op de wens van supermarkten naar milieuvriendelijkere fruitverpakkingen was Group A. De Witte op zoek naar een volledig op papier gebaseerde verpakkingsoplossing voor de kartonnen verpakkingen van haar producten.

  Max. Aarts heeft de papieren banderol aangedragen als 100% recyclebare verpakkingsoplossing voor de kartonnen verpakkingen van Group A. De Witte.

  • Aanpak Max. Aarts
  1. Op basis van de productverpakkingen van Group A. De Witte is er door de studioafdeling van Max. Aarts een technische werktekening gemaakt.
  2. Nadat het benodigde artwork werd aangeleverd is er door Max. Aarts een drukproef gemaakt en zijn de ontwerpen definitief gemaakt.
  3. Tot slot is Max. Aarts begonnen met de productie van de banderollen.
  • Eindresultaat

  Door het aanbrengen van de papieren banderol op de kartonnen verpakkingen is er gekozen voor een ecologische en chique verpakkingsoplossing. De gehele verpakking kan na gebruik als oud papier worden weggegooid. 

  Bovendien staat alle product essentiële informatie op de banderol. Hierdoor is er geen etiket meer nodig en ontstaat er minder verpakkingsafval gedurende het verwerkingsproces. 

  Samen met Group A. De Witte dragen we structureel bij aan een duurzame toekomst.

  Neem contact  met ons op
  Neem contact met ons op
  Direct contact Meer weten