Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023

Van idee naar concept tot gerealiseerd product.

Heeft u alleen nog een idee en u weet nog niet precies hoe de verpakking er uit moet komen te zien? Dit is voor ons geen enkel probleem.

Wij hebben ons bedrijfsproces zo ingericht dat wij meer zijn dan alleen uw leverancier van etiketten of verpakkingsoplossingen. Alle werkzaamheden, van pre-press tot eindproduct, gebeuren in eigen huis waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie met u direct.   

Wij hebben klanten in verschillende branches waarvoor wij speciaal verpakkingsmateriaal hebben ontwikkeld. Wij zijn aan de slag gegaan met de wensen van de klant en hebben een uniek product ontwikkeld die alleen wij kunnen produceren. Een voorbeeld hiervan is ons meerlaags etiket "label on label". Een meerlaags etiket produceren waarbij een kleiner etiket geplaatst kan worden op een groter etiket is een specialiteit van Max. Aarts. Zo produceren wij de etiketten van Rondeel eieren. Deze maatschappelijk verantwoorde pluimveehouderij was op zoek naar een speciaal etiket die goed te verwerken was op zijn verpakking, maar moest ook het verhaal van Rondeel eieren kunnen vertellen. Zoals de afbeelding goed laat zien, zijn wij, samen met Rondeel eieren, tot een fantastisch eindproduct gekomen.

Houd onze website in de gaten, want er zullen regelmatig nieuwe klant cases verschijnen die nog duidelijker laten wat onze toegevoegde waarde is en waar wij als bedrijf voor staan.   

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten