Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023

Speciaal drukkerij Max. Aarts is FSC®-gecertificeerd

Speciaal drukkerij Max. Aarts is FSC-gecertificeerd. Deze organisatie steunt verantwoord bosbeheer. Het materiaal dat wordt gedrukt onder het FSC-label is afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen.

Speciaal drukkerij Max. Aarts is FSC-gecertificeerd.
Deze organisatie steunt verantwoord bosbeheer. Het materiaal dat wordt gedrukt onder het FSC-label is afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen. Deze bossen zijn speciaal aangewezen met het oog op bescherming van mens en natuur. Speciaal drukkerij Max. Aarts kan hierdoor producten leveren via de FSC MIX CREDIT claim. Dit houdt in dat er ook gerecyclede FSC-basismaterialen kunnen worden ingezet. FSC heeft een goede en betrouwbare reputatie en is de hoogste standaard voor verantwoord bosbeheer.

Hoe kan ik op mijn order een FSC certificering krijgen?
Mocht u interesse hebben om uw order FSC te laten drukken, laat het onze accountmanagers weten. Wij vragen dan voor u de goedkeuring aan en lopen voor u de procedure door. Hiermee krijgt u niet alleen het logo van FSC op uw drukwerk geplaatst, maar steunt u ook nog mens en natuur. Wij denken graag mee en bieden u de totaaloplossing: van idee naar concept tot gerealiseerd eindproduct!

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten