Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023

Max. Aarts levert duurzame papieren banderol voor oer Hollands product

Een succesvol Branding by Banding® project om je vingers bij af te likken.

Vanaf 9 november 2020 ligt er een nieuwe soort appel in de schappen bij alle Albert Heijn vestigingen in Nederland. Deze appel, die zich kenmerkt als heerlijke sappig, volzoet met een klein zuurtje en lekkere bite, komt van Nederlandse bodem. Niet alleen de appels zijn een lokaal product, ook de verpakking is lokaal geproduceerd!

Om de kartonnen schaal zit een prachtige banderol geproduceerd door Max. Aarts. De banderol is geproduceerd in een volledig BRC-gecertificeerde omgeving met de meest geavanceerde en nieuwste technieken. De open structuur van het FSC®-gecertificeerde materiaal geeft deze banderol precies de uitstraling die het nodig. Voor meer informatie over FSC klik hier. Deze duurzame verpakking is gemaakt van papier en kan dus geheel bij het oud papier.

De verpakking is tot stand gekomen in samenwerking met Bandall, de ontwikkelaar van de banderolleermachines en internationaal handels- en verpakkingsbedrijf van hardfruit, Vogelaar Vredehof. Deze samenwerking geeft betekenis aan het concept: Branding by Banding®!

Wij zijn trots deel te mogen uitmaken van dit oer Hollandse groene product!

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten