Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023

Een duurzame verpakkingsoplossing voor strijd tegen de plastic afvalberg in de lucht.

Met het innovatieve en duurzame verpakkingsconcept leveren Branding by Banding partners Bandall en Speciaal drukkerij Max. Aarts diverse milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen.

Branding by Banding biedt luchtvaartmaatschappijen een duurzame verpakkingsoplossing voor hun strijd tegen de plastic afvalberg in de lucht.

Met het innovatieve en duurzame verpakkingsconcept leveren Branding by Banding partners Bandall en Speciaal drukkerij Max. Aarts diverse milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. Altijd gericht op vermindering van verpakkingsmateriaal en afval.

“Reduceren – minder plastic aan boord is minder afval’

Zolang de strikte quarantainemaatregels gelden en al wat van boord komt vernietigd moet worden, is het noodzakelijk om de hoeveelheid plastic aan boord te verminderen. Het reduceren van plastic verpakkingen aan boord is een cruciale eerste stap om deze afvalberg te verkleinen.

Zo starten luchtvaartmaatschappijen met het gebruik van minder plastic verpakkingen en meer milieuvriendelijke verpakkingen. Onlangs hebben grote luchtvaartmaatschappijen (Lufthansa, Iberia, Tui) besloten de dekens in de business- en economyclass niet langer in een plastic zak, maar met een papieren banderol te verpakken. Door het vervangen van de plastic zak met een papieren banderol wordt het gebruik van plastic met 92,4% verminderd en draagt het bij aan een plastic vrije oplossing in de lucht.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten