Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023

Bio-Banderol

Met het innovatieve en duurzame verpakkingsconcept ’Branding by Banding®', levert speciaal drukkerij Max. Aarts duurzame verpakkingsoplossingen en levert het een bijdrage aan het verminderen van het verbruik van verpakkingsmaterialen en het verhogen van de recycleerbaarheid.

Bio-Banderol

Speciaal drukkerij Max. Aarts, uw partner voor duurzame flexibele verpakkingsoplossingen.

Met het innovatieve en duurzame verpakkingsconcept’Branding by Banding® levert speciaal drukkerij Max. Aarts duurzame verpakkingsoplossingen en levert het een bijdrage aan het verminderen van het verbruik van verpakkingsmaterialen en het verhogen van de recycleerbaarheid. 

Een voorbeeld is de bio banderol. Bio-banderollen kunnen van kraft papier (FSC gecertificeerd) voorzien van een bio-coating of van bio-based kunstof zijn. Deze materialen zijn volledig bio-based waardoor deze banderol voor 100% recyclebaar is.

  •  Recyclebaar
  •  Composteerbaar

Waarom de banderol? 

Beveiliging tegen openen. Hoogwaardige productuitstraling. Automatische verwerking in een daarvoor bestemde banderolleermachine Diverse maatvoeringen en materiaalsoorten mogelijk. Banderolleerband kan automatisch worden verwerkt op een Banderolleermachine. Voor informatie over de machines verwijzen wij graag naar de website: www.bandall.com. Heeft u nu wel het idee voor de speciale banderolleerband, maar alleen nog niet de geschikte verpakking? Geen probleem, Max. Aarts lost dit voor u op. Wij hebben een meerjarige ervaring op het gebied van verpakkingen en helpen u graag bij het vinden cq samenstellen van de juiste verpakking.

Ontwerp en Pre-press 

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u. 

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten