Special banderol

Specials

De Special banderol is een combinatie van papier met met kunststof laminaat laag. Deze banderol heeft een papieren uitstraling, maar met de stevigheid van een kunststof banderol. Een echte eyecatcher in het schap.

Banderol specials

De special banderol is steeds vaker de informatiedrager voor een product. U ziet de special banderol op zowel private label producten als op merk producten. Het grote voordeel van de special banderol, naast de ruimte voor de product- en branding informatie terwijl het product zelf goed zichtbaar blijft, is de onderscheidende meerwaarde in het schap. De special banderol biedt kansen in alle sectoren van de industrie, maar de bekendste toepassingen vindt u terug in de levensmiddelenindustrie.

De special banderollen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten met druktechnieken tot 10-kleurendruk. Ook is de special banderol tweezijdig bedrukbaar en is contourstansen (fantasy die cut) mogelijk. De special kan bestaan uit het materiaal kraft papier, MC papier, gelamineerd papier, mat laminaat, metalised cold foil of PLA Biodegradable of uit BOPP of BOPP gelamineerd (BOPP wit of transparant). Maar denk ook aan composteerbaar, biologisch afbreekbaar en FSC-gecertificeerd materiaal.

Kraft papier is beschikbaar in 85 en 100 grams papier en MC papier is beschikbaar in 115 grams of 145 grams papier. De kunststof banderol in verschillende diktes beschikbaar, van 20 MY/M2 tot 50 MY/M2. De special banderollen kunnen in diverse standaardbreedtes worden geleverd; van 28, 40, 48, 60, 75, 100 tot 125mm. Alles wordt geleverd op rol en gaat tot 800 meter.

Het is ook mogelijk om papier en kunststof te combineren. Een papieren banderol met een kunststof laminaat laag geeft de banderol een papieren uitstraling, maar heeft de stevigheid van een kunststof banderol.

De special banderol is steeds vaker de informatiedrager voor een product. U ziet de special banderol op zowel private label producten als op merk producten.

Waarom de Special?

Beveiliging tegen openen. Hoogwaardige productuitstraling. Automatische verwerking in een daarvoor bestemde banderolleermachine. Diverse maatvoeringen en materiaalsoorten mogelijk. Banderolleerband kan automatisch worden verwerkt op een Banderolleermachine. Voor informatie over de machines verwijzen wij graag naar de website: www.bandall.com. Heeft u nu wel het idee voor de speciale banderolleerband, maar alleen nog niet de geschikte verpakking? Geen probleem, Max. Aarts lost dit voor u op. Wij hebben een meerjarige ervaring op het gebied van verpakkingen en helpen u graag bij het vinden cq samenstellen van de juiste verpakking

Technische specificaties 

materiaal 
- Kraft Paper 85 G/M² / 100 G/M² (met sealbare coating)
- MC Paper 115 G/M² / 145 G/M² (met sealbare coating)
- BOPP gelamineerd 20+20 MY/M² / 35+20 MY/M² / 35+35 MY/M² / 50+35 MY/M² / 50+50 MY/M²
  (White or transparent BOPP gelamineerde folie) 
- BOPP 20 MY/M² / 35 MY/M² / 30 MY/M² / 50 MY/M² (White or transparent BOPP foil)
- Gelamineerd Papier / Matt gelamineerd / Metalised cold Foil / PLA Biodegradable

Formaat
- 28 mm x 800 m
- 40 mm x 800 m
- 48 mm x 800 m
- 60 mm x 800 m
- 75 mm x 800 m
- 100 mm x 800 m
- 125 mm x 800 m
- 30 mm x 150 m
 Geleverd op rollen

Productiemogelijkheden 
- Flexo UV & Digitale druk
- Bedrukking t/m 10 kleuren in een run 
- Reverse printing
- Fantasy die cut mogelijk
- Max. 711 mm repeat lengte

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u. 

Klik hier voor de aanleverspecificaties 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen