Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023
Laat jouw product stralen met onze speciale banderol showtab.

SHOWTAB

Verpak jouw product mooi en slimmer met een showtab. Veel ruimte voor tekst, geen overbodig verpakkingsmateriaal. Ontdek de mogelijkheden.

Val slim op met de Showtab

Val met een minimaal etiket, maximaal op in de schappen met onze innovatieve showtab. Benut de extra lengte van deze speciale banderol met tekst, een actie of een makkelijk te scannen barcode. Behoud tegelijkertijd optimale zichtbaarheid van het product dankzij het slanke design. Jouw milieubewuste klant zal tevreden zijn: minder verpakkingsmateriaal betekent minder afval.

Combineer duurzaamheid met luxe

Vervang plastic zakken en grote verpakkingen door onze luxe, slanke banderol showtab. Geniet van voldoende ruimte voor jouw boodschap zonder overbodig afval. Maak jouw duurzaamheidsslag compleet met 100% eco-vriendelijk materiaal. Zo mooi kan milieuvriendelijk zijn.

Materiaalopties

  • FSC-gecertificeerd papier
  • (Bio)folie
  • Voedselveilige inkt
  • Ultra Clean Seal: geen lijm nodig
  • Metaaldetectie

Krijg professionele ondersteuning

Met een opvallend uiterlijk springt jouw product extra in het oog. Wij denken met je mee over het ontwerp. Profiteer van de expertise van onze designers en laat hen je inspireren en ondersteunen. Bekijk bovendien proefafdrukken zodat je zeker weet dat het ontwerp aan jouw eisen voldoet.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen