SHOWTAB

De SHOWTAB is een innovatie van Bandall en past naadloos in het Branding by Banding (innovatief verpakkings) concept van Bandall en Speciaaldrukkerij Max. Aarts. De extra lengte van de banderol, de SHOWTAB, biedt de mogelijkheid om meer informatie te communiceren, of om uw merk of promotie te highlighten.

Highlight uw merk, promoties of tracking codes met SHOWTAB:

De SHOWTAB is een innovatie van Bandall en past naadloos in het Branding by Banding (innovatief verpakkings) concept van Bandall en Speciaaldrukkerij Max. Aarts. De extra lengte van de banderol, de SHOWTAB, biedt de mogelijkheid om meer informatie te communiceren, of om uw merk of promotie te highlighten. Ideaal voor groentesoorten die weinig ruimte bieden voor een etiket. Met de SHOWTAB zijn bovendien ook geprinte codes altijd binnen handbereik voor een snel scanproces.

Duurzaam en Eco-vriendelijk

De SHOWTAB is onder andere speciaal ontwikkeld om plastic zakken, zelfklevende etiketten en andere complexe verpakkingen te vervangen. Deze ‘one step’ oplossing biedt dankzij de verlenging van het banderolleermateriaal ook nog eens extra ruimte voor diverse prints, zoals tracking- en QR-codes. Eco-vriendelijke banderolleermaterialen zijn uiteraard óok beschikbaar; denk aan biologisch afbreekbaar, recyclebaar en composteerbaar. De Ultra Clean Seal (UCS) van Bandall maakt het gebruik van lijmsoorten bovendien overbodig. Alle papieren materiaal zijn FSC gecertificeerd.

Door gebruik van voedselveilige inkten is deze banderol daarom ook uitermate geschikt voor direct voedselcontact.

‘1-step’ proces – Maximale ruimte voor variabele prints

De banderol met SHOWTAB bestaat uit hetzelfde materiaal. Optioneel kunt u gelijktijdig met het banderolleren zoveel variabele communicatie printen als u maar wilt. Dat wil zeggen; over de gehele breedte en lengte van de banderol, en dus ook op de gehele SHOWTAB.

Het banderolleren van uw product, multi-packs of promopacks, inclusief de SHOWTAB, gebeurt in één stap. Zonder oponthoud of downtime en ongeacht de hoeveelheid variabele prints.

Werkwijze SHOWTAB

Branding by Banding Partner Speciaaldrukkerij Max. Aarts staat garant voor een doeltreffend ontwerp, gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige 10-kleurendruk en/of digitale drukmogelijkheden. Bandall zorgt voor de hoogwaardige banderolleertechniek, gebaseerd op bijna 30 jaar ervaring.

Voordeel op voordeel met de SHOWTAB:

  • Met de extra verlenging, de SHOWTAB, springt uw productcommunicatie er nóg beter uit.
  • Bundelen, banderolleren en etiketteren met één type materiaal, maakt recycling nog eenvoudiger
  • Combineerbaar met metaaldetectie
  • Milieuvriendelijk; biologisch afbreekbaar, recyclebaar, composteerbaar – en geen lijm meer nodig
  • Het banderolleermateriaal is beschikbaar in een grote variëteit aan papier en (bio)folies.

Ga met ons in gesprek. Bandall en Speciaaldrukkerij Max. Aarts hebben maar één doel;

Het beste uit uw productcommunicatie halen.

Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen