Papieren banderol

Papieren banderollen

De papieren wikkel of banderol dient vaak als adresdrager, maar de papieren banderol biedt meer kansen. In alle sectoren van de industrie is het ook ideaal om een product te promoten. De banderol kan in verschillende breedtes of hoogtes vormgegeven worden. Bovendien zijn de papieren banderollen verkrijgbaar met druktechnieken tot 10-kleurendruk.

Papieren banderol

De papieren banderol is steeds vaker de informatiedrager voor een product. U ziet de papieren banderol op zowel private label producten als op merk producten. Het grote voordeel van de papieren banderol, naast de ruimte voor de product- en branding informatie terwijl het product zelf goed zichtbaar blijft, is de onderscheidende meerwaarde in het schap. De papieren banderol biedt kansen in alle sectoren van de industrie, maar de bekendste toepassingen vindt u terug in de levensmiddelenindustrie.

De papieren banderollen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten met druktechnieken tot 10-kleurendruk. De papieren banderol bestaat uit het materiaal kraft papier, MC papier, gelamineerd papier of mat papier. Maar denk ook aan composteerbaar, biologisch afbreekbaar en FSC-gecertificeerd materiaal. De papieren banderollen kunnen in diverse standaardbreedtes worden geleverd; van 28, 40, 48, 60, 75, 100 tot 125mm. Alles wordt geleverd op rol en gaat tot 800 meter.

De papieren banderol is beschikbaar in verschillende diktes.

- Kraft papier is beschikbaar in 85 of 100 grams papier

- MC papier is beschikbaar in 115 of 145 grams papier.

De papieren banderol is steeds vaker de informatiedrager voor een product. U ziet de papieren banderol op zowel private label producten als op merk producten.

Waarom de papieren banderol? 

Beveiliging tegen openen. Hoogwaardige productuitstraling. Automatische verwerking in een daarvoor bestemde banderolleermachine Diverse maatvoeringen en materiaalsoorten mogelijk. Banderolleerband kan automatisch worden verwerkt op een banderolleermachine. Voor informatie over de machines verwijzen wij graag naar de website: www.bandall.com. Heeft u nu wel het idee voor de speciale banderolleerband, maar alleen nog niet de geschikte verpakking? Geen probleem, Max. Aarts lost dit voor u op. Wij hebben een meerjarige ervaring op het gebied van verpakkingen en helpen u graag bij het vinden cq samenstellen van de juiste verpakking

Technische specificaties

Materiaal
- Kraft Paper 85 G/M² / 100 G/M² (met sealbare coating)
- MC Paper 115 G/M² / 145 G/M² (met sealbare coating)
- Gelamineerd Papier / Matt gelamineerd / Metalised cold Foil / PLA Biodegradable

Formaat
- 28 mm x 800 m
- 40 mm x 800 m
- 48 mm x 800 m
- 60 mm x 800 m
- 75 mm x 800 m
- 100 mm x 800 m
- 125 mm x 800 m
- 30 mm x 150 m
 Geleverd op rollen

Productiemogelijkheden
- Flexo UV & Digitale druk
- Bedrukking t/m 10 kleuren in een run
- Reverse printing
- Fantasy die cut mogelijk
- Max. 711 mm repeat lengte

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u.

Klik hier voor de aanleverspecificaties 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen