Het grote voordeel van de kunststof banderol, is de onderscheidende meerwaarde in het schap. De kunststof banderollen zijn verkrijgbaar met druktechnieken tot 10-kleurendruk.

Kunststof banderol

Een kunststof banderol is een flexibele band, transparant of ingekleurd. Geschikt om uw product te bundelen. Het is ook een beveiliging tegen openen en ze geven uw product ook een hoogwaardige uitstraling.

Kunststof banderol

De kunststof banderol is steeds vaker de informatiedrager voor een product. U ziet de kunststof banderol op zowel private label producten als op merk producten. Het grote voordeel van de kunststof banderol, naast de ruimte voor de product- en branding informatie terwijl het product zelf goed zichtbaar blijft, is de onderscheidende meerwaarde in het schap. De kunststof banderol biedt kansen in alle sectoren van de industrie, maar de bekendste toepassingen vindt u terug in de levensmiddelenindustrie. 

De kunststof banderollen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten met druktechnieken tot 10-kleurendruk. De banderol kan bestaan uit het materiaal metalised cold foil of PLA Biodegradable of uit BOPP of BOPP gelamineerd (BOPP wit of transparant). De kunststof banderollen kunnen in diverse standaardbreedtes worden geleverd; van 28, 40, 48, 60, 75, 100 tot 125mm. Alles wordt geleverd op rol en gaat tot 800 meter.

De kunststof banderol is beschikbaar in verschillende diktes.
Kunststof gelamineerd:

- 20 + 20 MY
- 35 + 20 MY
- 35 + 35 MY
- 50 + 35 MY
- 50 + 50 MY

Kunststof:

- 20 MY
- 30 MY
- 35 MY
- 50 MY

De kunststof banderol is steeds vaker de informatiedrager voor een product. U ziet de kunststof banderol op zowel private label producten als op merk producten.

Waarom de kunststof banderol? 

Beveiliging tegen openen. Hoogwaardige productuitstraling. Automatische verwerking in een daarvoor bestemde banderolleermachine Diverse maatvoeringen en materiaalsoorten mogelijk. Banderolleerband kan automatisch worden verwerkt op een Banderolleermachine. Voor informatie over de machines verwijzen wij graag naar de website: www.bandall.com. Heeft u nu wel het idee voor de speciale banderolleerband, maar alleen nog niet de geschikte verpakking? Geen probleem, Max Aarts lost dit voor u op. Wij hebben een meerjarige ervaring op het gebied van verpakkingen en helpen u graag bij het vinden cq samenstellen van de juiste verpakking.

Technische specificaties

Materiaal  
- BOPP gelamineerd 20+20 MY/M² / 35+20 MY/M² / 35+35 MY/M² / 50+35 MY/M² / 50+50 MY/M² (White or transparent BOPP gelamineerde folie)
- BOPP 20 MY/M² / 35 MY/M² / 30 MY/M² / 50 MY/M² (White or transparent BOPP foil) 
- Matt gelamineerd / Metalised cold Foil / PLA Biodegradable

Formaat
- 28 mm x 800 m 
- 40 mm x 800 m
- 48 mm x 800 m
- 60 mm x 800 m
- 75 mm x 800 m
- 100 mm x 800 m
- 125 mm x 800 m
- 30 mm x 150 m
Geleverd op rollen

Productiemogelijkheden
- Flexo UV & Digitale druk
- Bedrukking t/m 10 kleuren in een run
- Reverse printing
- Fantasy die cut mogelijk
- Max. 711 mm repeat lengte

Ontwerp en Pre-press 

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u. 

Klik hier voor de aanleverspecificaties 

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen