Maak kans op 6 maanden gratis proefplaatsing: Bezoek ons op de EMPACK 2023
Een banderol van Max. Aarts is van de hoogste kwaliteit.

Kunststof banderol

Een kunststof banderol is een flexibele band, transparant of ingekleurd. Geschikt om uw product te bundelen. Het is ook een beveiliging tegen openen en ze geven uw product ook een hoogwaardige uitstraling.

Knal uit de schappen met een kunststof banderol

Jouw product ziet er met een banderol fraaier uit en valt op in de schappen. Met een kunststof banderolleerband bespaar je materiaal en werk je op die manier mee aan een duurzamere wereld. En dat terwijl jij minder uitgeeft dan aan etiketten. De banderol is het nieuwe idool van elke verpakkingsspecialist.

Informatie die blijft plakken

Productinformatie waarvoor je eerder vier etiketten nodig had, past nu met gemak op één banderol. Tegelijkertijd blijft de verpakking en inhoud van jouw product beter zichtbaar. Dat geeft een smakelijk inkijkje dat geen enkele supermarktklant kan weerstaan.

Kunststof Banderol Max. Aarts

Wij denken met je mee!

Het continu profileren van jouw product zorgt dat het opvalt in de schappen. Max. Aarts denkt in de breedste zin met je mee: van idee tot design en van concept tot efficiënte verwerking in de verpakkingslijn. Ontdek alle mogelijkheden en de juiste aanleverspecificaties voor jouw banderol.

De banderol: Alle voorschriften afgevinkt

Voedselveilig produceren is essentieel in de levensmiddelenindustrie. Max. Aarts doet niet anders en heeft een Great AA-status BRC-certificaat. Dit garandeert voedselveilig drukwerk. 

Voorraadhoudend produceren

Met onze 10-kleuren druktechniek en onze supply chain-methode produceren wij jouw banderol goedkoper en efficiënter. Dit doen we voorraadhoudend met een jaarbehoefte aan verpakkingen in twee keer. Bestel de tweede levering op afroep, die ligt bij ons altijd op voorraad voor je klaar. Zo heb jij geen opslag nodig voor de materialen en behoren dure spoedopdrachten voorgoed tot het verleden.

Technische specificaties

Materiaal

De banderol kan bestaan uit het materiaal: metalized cold foil, PLA Biodegradable, BOPP of BOPP gelamineerd (BOPP wit of transparant). De kunststof banderollen kunnen in diverse standaardbreedtes worden geleverd: van 28, 40, 48, 60, 75, 100 tot 125mm.

Diktes

Alles wordt geleverd op rol en gaat tot 800 meter. De kunststof banderol is beschikbaar in verschillende diktes: 

Kunststof gelamineerd:

  • 20 + 20 MY;
  • 35 + 20 MY;
  • 35 + 35 MY;
  • 50 + 35 MY;
  • 50 + 50 MY.

Kunststof: 

  • 20 MY;
  • 30 MY;
  • 35 MY;
  • 50 MY.
Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen