Biologisch afbreekbare banderol

ECO.BANDING®

Maak jouw product en organisatie duurzamer. Laat een 100% recyclebare banderol bedrukken bij Max. Aarts. Breng jouw product verantwoord voor het voetlicht.

ECO.BANDING®

Laat een duurzame banderol bedrukken

De hele levensmiddelenindustrie verduurzaamt. Blijf niet achter en laat een 100% recyclebare banderol bedrukken. Daarmee draag jij je steentje bij aan de vermindering van het afvalprobleem. Dat waarderen moeder natuur en jouw milieubewuste klant.

Materialen

  • Recycled- and virgin paper (FSC-gecertificeerd)
  • ECO.SEAL®

Certificeringen

Ons recyclebare papier komt altijd uit hernieuwbare bossen. Ons FSC-certificaat toont dit aan. Profiteer van onze certificering en voeg hem ook toe aan jouw lijst van duurzaamheidlabels. Door een milieuvriendelijke banderol te bedrukken, kan dit logo ook op jouw verpakking. Daarnaast worden onze banding labels voedselveilig volgens BRC-grade AA geproduceerd en zijn ze volledig recycle- en composteerbaar.

Trek het thema door

Laat onze ontwerpers meedenken over het in de markt zetten van jouw product. Duurzaamheid is een belangrijk thema. Wij bieden bedrukkings- en ontwerpvoorstellen die daarbij aansluiten en denken mee over een nog duurzamere manier van produceren: met duurzame inkt en verzending bijvoorbeeld.

Voorraadhoudend produceren

Ook onze manier van voorraadhoudend produceren is duurzaam. Wij produceren jouw jaarbehoefte in slechts twee rondes en met een 10-kleurenpers. Dat betekent minder handelingen en minder verbruik van onze drukpers. Bovendien regelen wij de opslag!

Waarom de banderol?

Beveiliging tegen openen. Hoogwaardige product uitstraling. Automatische verwerking in een daarvoor bestemde banderolleermachine Diverse maatvoeringen en materiaalsoorten mogelijk. Banderolleerband kan automatisch worden verwerkt op een Banderolleermachine. Voor informatie over de machines verwijzen wij graag naar de website: www.bandall.com. Heeft u nu wel het idee voor de speciale banderolleerband, maar alleen nog niet de geschikte verpakking? Geen probleem, Max. Aarts lost dit voor u op. Wij hebben een meerjarige ervaring op het gebied van verpakkingen en helpen u graag bij het vinden cq samenstellen van de juiste verpakking.

Ontwerp en Pre-press

Weet je nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor je.

ECO.BANDING Max. Aarts
Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen