Biologisch afbreekbare banderol

ECO.BAND®

Maak uw product en organisatie duurzamer. Laat een 100% recyclebare banderol bedrukken bij Optimum Group™ Max Aarts. Breng uw product verantwoord voor het voetlicht.

ECO.BAND®, het antwoord op het verbod op single-use plastics!

Optimum Group™ Max Aarts levert al sinds jaar en dag duurzame verpakkingsoplossingen voor alle branches en draagt bij aan het verminderen van het verbruik van verpakkingsmaterialen en het vergroten van de recyclebaarheid.

ECO.BAND®
, de duurzame banderolleeroplossing (papiergehalte 98%) voorzien van een innovatieve seal genaamd ECO.SEAL® (Lijm uitgesloten van EU Single Use Plastic Ban) die voldoet aan het EU wetgevend kader. Uw klant kan de ECO.BAND® bij het oud papier gooien zonder erover na te denken!

  • Conform EU-wetgeving (Richtlijn (EU) 2019/904" Overweging 11)
  • 100% recycleerbaar
  • Voedselveilig ( BRC Grade AA) 
  • Lagere verwerkingstemperatuur (energiebesparing)
  • Virgin-papier (FSC®-gecertificeerd)
  • Gepositioneerd- / doorlopend voorzien van ECO.SEAL®

Certificaten

Ons recyclebaar papier is uitsluitend afkomstig uit hernieuwbare bossen. Ons FSC-certificaat bewijst dit. Profiteer van onze certificering en voeg het toe aan uw lijst met duurzaamheidslabels. Door een milieuvriendelijke banderol te bedrukken, kan dit logo ook op uw verpakking gedrukt worden. Bovendien worden onze banderollen geproduceerd volgens BRC-kwaliteit AA voor voedselveiligheid en zijn ze volledig recyclebaar.

Verken het thema

Laat onze ontwerpers met u meedenken over het in de markt zetten van uw product. Duurzaamheid is een belangrijk thema. Wij bieden drukwerk- en ontwerpvoorstellen die hierop aansluiten en denken met u mee over een nog duurzamere manier van produceren: met duurzame inkt en verzending bijvoorbeeld.

Voorraadhoudend produceren

Onze manier van voorraadhoudend produceren is ook nog eens duurzaam. Wij produceren uw jaarbehoefte in slechts twee rondes en met een 10-kleurenpers. Dat betekent minder handelingen en minder verbruik van onze drukpers. Bovendien regelen wij de opslag.

Waarom de banderol?

Beveiliging tegen openen. Hoogwaardige product uitstraling. Automatische verwerking in een daarvoor bestemde banderolleermachine Diverse maatvoeringen en materiaalsoorten mogelijk. Banderolleerband kan automatisch worden verwerkt op een Banderolleermachine. Voor informatie over de machines verwijzen wij graag naar de website: www.bandall.com. Heeft u nu wel het idee voor de speciale banderolleerband, maar alleen nog niet de geschikte verpakking? Geen probleem, Max. Aarts lost dit voor u op. Wij hebben een meerjarige ervaring op het gebied van verpakkingen en helpen u graag bij het vinden cq samenstellen van de juiste verpakking.

Ontwerp en Pre-press

Weet je nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem. Wij beschikken over een volwaardig uitgeruste studio, waar wij met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor je.

ECO.BANDING Max. Aarts
Neem  contact met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen