Ontdek het unieke concept Branding by Banding van Max. Aarts en Bandall.

Branding by Banding®

Verpak jouw product groen en duurzaam, bespaar op de kosten en geef jouw merk de boost die het nodig heeft. Ontdek Branding by Banding.

Geef je merk een boost met Branding by Banding

Groen en duurzaam verpakken, jouw product- en merkinformatie helder presenteren en ook nog kosten besparen. Het klinkt als een utopie, maar het wordt de werkelijkheid met het unieke concept Branding by Banding van Max. Aarts en Bandall. Breng jouw merk op de beste manier naar je klant toe.

Mooier en milieuvriendelijker met Branding by Banding

Design is het eerste dat jouw klant in het schap ziet. En als je in dat design ook nog eens laat terugkomen hoe duurzaam jouw verpakking is, heb je goud in handen. Een banderol betekent dat je minder etiketten nodig hebt en dus minder afval overhoudt. 

Bovendien voorzien de ontwerpers van Max. Aarts je van een verpakkingsontwerp dat meteen in het oog springt. Win-win: je product is niet alleen aantrekkelijker voor het oog, maar ook voor moeder natuur. 

Ontdek de voordelen

  • Meer ruimte voor jouw product zelf;
  • Minder etiketten nodig;
  • Linerless labeling, dus minder afval;
  • Verzegeld verpakken (tamper evident);
  • Kostenbesparend;
  • Groen en duurzaam ondernemen.

Succesvolle supply chain

Max. Aarts produceert voorraadhoudend. Ook het Branding by Banding-concept werkt op deze manier. Jouw jaarbehoefte wordt in twee keer gedrukt door onze 10-kleurenpers. Jij ontvangt wat je nodig hebt en wij bewaren de andere helft. Zo heb je altijd voorraad zonder opslagproblemen. Slimme supply chain waar jij de vruchten van plukt. Bekijk de benodigde aanleverspecificaties en wij gaan aan de gang.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen