Inloggen Thinking about printing! Home

Meer informatie?

brochure-2015

Aanvragen >

Branding by Banding™

NEW MOVIE

video 2016

Speciaaldrukkerij Max Aarts wederom officieel BRC/IOP Grade A gecertificeerd

Speciaal drukkerij MAX. AARTS heeft wederom de officiële BRC/IOP certificering behaald met de hoogste haalbare Grade A ranking. Met trots willen wij dit nieuws met u delen.


Wat betekent dit voor u en wat is BRC(/IOP)?
Voor u als gewaardeerde relatie is het nu officieel en getoetst dat wij voldoen aan de meest kritische eisen die de BRC hanteert voor wat betreft het kunnen behalen van deze certificering.

De BRC (British Retail Consortium) beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende en farmaceutische bedrijven die direct leveren aan de retailsector. Naast de norm voor levensmiddelen heeft BRC, in samenwerking met het Institute of Packaging (IOP), ook een norm ingevoerd voor het verpakkingsmateriaal van levensmiddelen. Dit is de BRC/IOP norm, die gericht is op het hygiënisch produceren van verpakkingsmaterialen bestemd voor de voedingssector.

Samenwerking tussen Max Aarts en BRC-IOP
Als Speciaaldrukkerij is Max Aarts al jaren toonaangevend en gespecialiseerd in het bedrukken van verschillende soorten verpakkingsmaterialen. Max Aarts onderkent het belang van voedselveiligheid, kwaliteit en persoonlijke hygiëne als geen ander, aangezien deze punten al sinds jaar en dag een manier van denken en leven zijn in ons bedrijf. Nu na een aantal jaren van intensieve voorbereiding en hard werken is het moment daar dat dé officiële erkenning voor het harde werk en de vele inspanningen met dit Certificaat is beloond.

 

150716 BRC IOP certificaat JMA kleiner