Inloggen Thinking about printing! Home

Meer informatie?

brochure-2015

Aanvragen >

Branding by Banding™

NEW MOVIE

video 2016

Nieuws

IK Investment Partners investeert in Optimum Group


IK invest


Lees meer...
 

Speciaal Drukkerij Max. Aarts prolongeert gouden award en domineert opnieuw “flexoprint smalbaan” tijdens EFTA-Benelux Flexo Awards 2017!

EFTA


Lees meer...
 

Speciaaldrukkerij Max. Aarts voldoet aan de hoogste eisen en is nu ook FSC® gecertificeerd.

BRC


Speciaaldrukkerij Max. Aarts voldoet aan de hoogste eisen en is nu ook FSC® gecertificeerd.

Lees meer...
 

OG in pakkracht nummer 4: Optimum Group breidt uit en versterkt productaanbod.De naam ‘OPTIMUM GROUP’ doet steeds meer belletjes rinkelen in de verpakkingsindustrie. Onlangs voegde alweer het vijfde bedrijf zich bij de groep, die in 2016 werd opgericht. Gestart met het initiatief van Etiket Nederland, groeit Optimum Group nu in een rap tempo door de acquisitie van bedrijven uit de labelindustrie. “De labelindustrie in Nederland is nog een versnipperd landschap, maar in de toekomst is het eten of gegeten worden", verzekert Bart de Boer, Managing Directorvan de Optimum Group. Hij vertelt ons over het ontstaan van de groep, de member companies en over de ambitieuze toekomstplannen.

Optimum Group

Lees meer...
 

SPECIAAL DRUKKERIJ MAX. AARTS behaalt opnieuw de hoogst haalbare (graad AA) BRC-IoP-certificering in de verpakkingscategorie ‘High Hygiëne’.

BRC


Speciaal Drukkerij MAX. AARTS heeft wederom de officiële BRC/IOP certificering behaald, met de hoogst haalbare (Graad AA) ranking. Met trots willen wij dit nieuws met u delen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4